COMPEX'te oyun rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

COMPEXte oyun rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2010 09:59

COMPEX/GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı turnuvalar ve renkli etkinliklerle tam bir şova dönüşecek.

Haberin Devamı

Teknoloji meraklılarının heyecanla beklediği Compex/GameX Fuarı 2-5 Aralık 2010 tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde ziyaretçileri ağırlayacak.

Rönesans Fuarcılık ve oyun sektöründe çeyrek asrını dolduran Türk Telekom Grubu şirketi Sobee Studios'un işbirliği ile düzenlenen 35. Uluslararası COMPEX/GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı, dört gün boyunca medya, futbol ve eğlence dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla sürecek ödüllü turnuvalar, mini konserler ve renkli etkinliklerle tam bir şova dönüşecek.

Fuarın açılışında düzenlenen basın toplantısında konuşan Sobee Studios Genel Müdürü Mevlüt Dinç, "Türkiye'nin en önemli fuarlarından biri olan COMPEX/GameX'in 5 yıl boyunca sponsoru olduğumuz için çok mutluyum. Bu sayede Türkiye'de oyun sektörünün gelişmesine olan katkımızı bir kez daha gösterdiğimize inanıyorum. Dijital eğlence ve oyun ana konseptindeki fuar süresince standımızda grup şirketlerimiz de dahil olmak üzere birçok turnuvaya ev sahipliği yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

Freestyle Dünya Şampiyonu ile Tanışma Fırsatı

Dört gün sürecek fuar kapsamında Sobee Studios, Freestyle Dünya Şampiyonu Dan Magness'i standında konuk edecek. I CAN FOOTBALL heyecanını tüm oyunseverlerle yaşayacak olan şampiyon, birbirinden renkli şovlarla da dikkat çekecek.

Diğer taraftan Sobee Studios'un 500 metrekarelik standında ziyaretçiler, geçen bir yılda çok büyük ilgi gören I CAN FOOTBALL oyununa ait ödüllü turnuvalara katılabilecek. Oyunseverler, Sobee Studios standındaki I CAN FOOTBALL sahasında Türk Telekom sponsorluğunda düzenlenecek "Futbol sen bizim her şeyimizsin" ve Avea sponsorluğundaki "Futbolun delisiyiz" turnuvalarında kozlarını paylaşabilecek.

Turnuvalarda başarılı olan katılımcılara ünlü futbolculardan imzalı formalar ve imzalı futbol toplarının yanı sıra cep telefonları, Avea taraftar modemleri ve lig paketleri ile tişörtler gibi özel hediyeler dağıtılacak.

Ayrıca 600 binin üzerinde üyesi olan ilk ve en büyük Türk devasa oyunu İstanbul Kıyamet Vakti'nin yeni genişleme paketi Çemberlitaş da COMPEX/GameX'te oyuncularla buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!