Çocuklardan oyun şenliği

Güncelleme Tarihi:

Çocuklardan oyun şenliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 15:27

Çocuklardan oyun şenliği

Haberin Devamı

MERSİN’in Erdemli İlçesi'nde 'Oyuncağımı Üretiyorum Yeteneğimi Keşfediyorum' adlı proje kapsamında sergi açıldı,şenlik  düzenlendi. 
Proje Erdemli Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hayata geçirildi. Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Bölümü öğrencilerinin çalışmaları, Devlet Bahçeli Meydanı'nda izlenime sunuldu. 
Şenliğe katılan Kaymakamı Muhittin Pamuk, çocukların çağın hastalığı olan bilgisayar başında çok zaman geçirdiğini belirterek "Bizim projeden kastımız çocukların uzun süreli bilgisayar başında kalmalarını kısaltmak, kendi ürettikleri oyuncaklarla sokaklarda oynamalarını ve sosyalleşmelerini sağlamak" dedi. .
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin de projede, öncelikli olarak Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 11’nci sınıf öğrencilerinin yer aldığını söyledi. Proje Koordinatörü, öğretmen Zeynep Kara ise "Atık malzemelerden oyuncaklar üreterek öğrencilerimizin fikir dünyasını genişletmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!