Çocuklar Tirit Gecesinde Doyasıya Eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Tirit Gecesinde Doyasıya Eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 15:48

Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu ve Çocuklarını Koruma Derneği, Yaşar Doğu Yurdu'nda kalan çocuklar için Çakallı Taşhan'da tirit gecesi düzenledi. Çocukların tulum horon gösterisi geceye damga vurdu.

Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu ve Çocuklarını Koruma Derneği, Yaşar Doğu Yurdu’nda kalan çocuklar için Çakallı Taşhan’da tirit gecesi düzenledi. Çocukların tulum horon gösterisi geceye damga vurdu.
Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu ve Çocuklarını Koruma Derneği üyeleri, Çakallı Taşhan’da düzenledikleri yemek programıyla Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklarla bir araya geldiler. Yemeğe; Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Yüksel Kıyak, Hamit Gümüş, Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu Müdürü Mehmet Kozal ve kurum çalışanları da katıldı.
Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu ve Çocuklarını Koruma Derneği Başkanı Aysel Şenel, derneğin 1969 yılında kurulmuş köklü bir dernek olduğunu dile getirerek, "Derneğimizin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Üyelerimizin fedakarlıkları neticesinde çocuklarımızla bir araya gelebiliyor ve çocuklarımıza güzel anlar yaşatmaya çalışıyoruz. Bu güzel gecede çocuklarımızı ve bizleri yalnız bırakmayan İl Müdür Yardımcılarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ise, "Düzenledikleri faaliyetlerle ve yaptıkları destekle her zaman çocuklarımızın yanında olduklarını hissettiren dernek başkanımıza ve üyelerine çocuklarımız ve kurumum adına teşekkürü bir borç bilirim. Bu anlamlı gecede bir araya gelmemize vesile oldular. Çocuklarımız güzel bir gece geçirdi. Umut ediyorum ki hep birlikte çok daha güzel organizasyonlarda bir arada olacağız" dedi.
Yemeğin yenmesinin ardından Yaşar Doğu Yurdu’nda kalan çocuklar tulum eşliğinde horon gösterisi düzenledi. Çocuklar ardından kol bastı ve oyun havaları oynadı. İl Müdür Yardımcıları, dernek üyeleri ve Taşhan çalışanları da çocuklara eşlik ettiler.
Gecenin sonunda dernek üyeleri ve il müdür yardımcıları çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!