Çocuklar pilotlarla fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar pilotlarla fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 14:05

Çocuklar pilotlarla fidan dikti

Haberin Devamı

ÇORLU (Tekirdağ), (DHA) - TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde başlatılan 'Her çocuk bir fidan, her fidan bir orman' projesi kapsamında çocuklar F-4 savaş uçaklarının gölgesinde fidan dikimi yaptı.
Çorlu Hava Meydan Komutanlığı ile ilçedeki bir alışveriş merkezinin  işbirliğiyle hazırladığı Kaymakamlık, Belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle  hayata geçirilen 'Her çocuk bir fidan, her fidan bir orman' sosyal sorumluluk projesinde çocuklara çevre bilinci de vermek için bin fidan dikilmesi hedeflendi. Çorlu Hava Meydan Komutanlığı'nda süren etkinliklerde Çorlu Hava Meydan Komutanlığı'na inen iki F-4 savaş uçağı da çocukların büyük ilgisini çekti. Pistte park eden F-4 savaş uçaklarının yanı başındaki alana fidan diken çocuklar büyük mutluluk yaşadı.
Çorlu Hava Meydan Komutanı Pilot Albay Mehmet Ali Koç, çocuklarla yakından ilgilenip, onlarla birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Etkinlik sonrası minik öğrencilere sertifikalarıyla birlikte etkinliğe özel tasarlanan pilot fularları hediye edildi. Öğrenciler pilot montları ve kepleriyle fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!