Çocuklar için 'Mutluluk Çocuk İşi' sergisi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için Mutluluk Çocuk İşi sergisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 13:06

Çocuklar için 'Mutluluk Çocuk İşi' sergisi

Haberin Devamı

İZMİR'de SizYetersiniz Derneği tarafından zihinsel yetersiz çocukların eğitimine katkı sağlamak için 'Mutluluk Çocuk İşi' isimli fotoğraf sergisi düzenlenecek.

İzmir’de, gazeteci, fotoğraf sanatçısı, avukat, doktor, akademisyen ve çeşitli meslek grubundan 120 kişi, Sizyetersiniz Derneği öncülüğünde düzenlenen 'Mutluluk Çocuk İşi' isimli fotoğraf sergisi için bir araya gelecek. 14 Aralık Perşembe günü Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde gönüllü Elif Gökçe Yazar tarafından organize edilen etkinlikten elde edilecek gelir, zihinsel yetersiz çocukların eğitim gördüğü okul binalarına müzik ile oyun odası yaptırmak ve kütüphanelerine kitap desteği sağlamak amacıyla SizYetersiniz Derneği’ne bağışlanacak.

Hasta ve fiziksel yetersiz, eğitim ihtiyacı olan çocuklar yararına hizmet verdiklerini söyleyen Sizyetersiniz Derneği Başkanı Aytaç Bülbül, 2010 yılında lösemili çocuklar yararına başlayan proje ile zihinsel yetersiz çocuklar için birçok etkinlik düzenlediklerini belirtti. Bu sayede zihinsel yetersiz ve lösemi tedavisi gören yüzlerce çocuğa oyun ve müzik odaları, kıyafet yardımları yaptıklarını ifade eden Bülbül, "Çoğunluğu manzara ve çocuk fotoğraflarından oluşan sergimiz için sosyal medyadan duyuru yapmıştık. Sergide yer almak isteyen fotoğraf severler eserlerini bizimle paylaştı. Fotoğrafları 30 liradan başlayan ve boyutlarına göre yükselen değerlerle satışa sunacağız. Herkesi bu anlamlı serginin açılış kokteyline davet ediyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!