Çocuklar hayallerini resmetti

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar hayallerini resmetti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2018 16:03

Çocuklar hayallerini resmetti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA OSB İnsan Kaynakları Topluluğu'nun düzenlediği resim yarışmasının kazananları ödüllerini törenle aldı.

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) üretim yapan fabrikalarda çalışanların çocukları, hayallerindeki dünyayı tablolara yansıttı. Antalya OSB İnsan Kaynakları Topluluğu (ORGİK) tarafından organize edilen resim yarışmasına katılan 38 çocuk, içlerindeki doğa ve hayvan sevgisini resmetti. Yarışmanın ödül töreni ise Best Western VIB Otel Antalya'da gerçekleştirildi. Ödül törenine Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, Müteşebbis Heyet Üyesi Mustafa Gizli, Bölge Müdürü İlhan Metin, ORGİK Başkanı Ayşe Sümbüloğlu, Bölge sanayicileri, ORGİK üyeleri ve çocukların aileleri katıldı.

ORGANİZASYON GELİRİ ÇOCUKLARA UMUT OLACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen resim yarışmasına katılan 38 resim, özel bir jüri tarafından değerlendirildi. Birinci kategoride 5-6 ve 7 yaş, ikinci kategoride ise 8-9 ile 10 yaş katılımcıların resimleri jürinin takdirine sunuldu. 5-7 yaş grubunda birinci Ceylin Yaldız, ikinci Berat Şimşek, üçüncü ise Kerem Ateş oldu. 8-10 yaş kategorisinde ise birinci Mustafa Kılınç, ikinci Ali Işıktan, üçüncü Elif Kirman oldu. Her iki kategoride de iki birinci finalist bisiklet ile ödüllendirilirken tüm çocuklara boya seti hediye edildi. Ödül törenin ardından gerçekleştirilen sembolik açık arttırmadan elde edilen gelir ise Antalya Ceza İnfaz Kurumu'nda anneleriyle kalan 0-6 yaş grubundaki çocukların ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!