Çocuk fuarına renkli açılış

Güncelleme Tarihi:

Çocuk fuarına renkli açılış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 16:07

Çocuk fuarına renkli açılış

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - 'MUTLU Çocuklarla, Mutlu Geleceğe' sloganıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı, törenle açıldı.

Cam Piramit'te 8 Mayıs'a kadar ziyarete açık olacak fuarın açılış kurdelesini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem ve çocuklar birlikte kesti. Açılış töreni öncesi çocuklar tarafından oluşturulan koro, mini konser verdi. Çevre okullardan gelen öğrenciler öğretmenleri ve ailelerinin gözetiminde konseri neşe içinde dinledi. Kimisi şarkılara dans ederek eşlik etti, kimisi oyuncaklarıyla köpük balonlar yaparak çevrelerine enerji saçtı. Çocuklar daha sonra fuar alanına girerek sergilenen kitap, oyuncak ve oyun standlarını dolaşarak bilgi aldı.

MUTLU PROTOKOL

Fuar alanını gezen protokol, çocuklar için hazırlanan standları dolaştı. Başkan Böcek ile İl Emniyet Müdürü Uzunkaya mini basketbol sahasında potaya top sokmaya çalıştı. Aynı zamanda vakumlu ok atarak hedef vurmaya çalışan Uzunkaya ve Böcek renkli görüntüler verdi.

55 FARKLI STAND AÇILDI

55 katılımcının stant açtığı fuar alanında mandala atölyesi, drama atölyesi, ebru atölyesi, oyun atölyesi, zeka oyunları, kukla gösterileri, yüz boyama, hafıza teknikleri, katlama balon, masal kahramanları, balkabağı masal dinleme kutusu, hazine avcısı, uçurtma yapımı ve şişme oyun parkı gibi yarışmalar, oyunlar ve birbirinden renkli sürprizlerle çocuklar gün boyu keyifli zaman geçirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!