Clinton dedikodusu Ford'u hızlandırdı

Güncelleme Tarihi:

Clinton dedikodusu Fordu hızlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sevgilisi Lara Flynn Boyle'a ABD Başkanı Bill Clinton'ın göz koyduğunu öğrenen ünlü aktör Harrison Ford, ayrı yaşadığı eşi Melissa'dan bir an önce boşanmak için hızla harekete geçti. Ford'un boşanmak için 100 milyon doları bile gözden çıkardığı söyleniyor.

Indiana Jones ve Star Wars filmlerinin ünlü aktörü, Başkan Bill Clinton'ın bile rüyalarını süsleyen kadın haline gelen Lara Flynn Boyle ile bir kulüpte baş başa çekilmiş fotoğrafları gazete sayfalarında yer alınca, karısı Melissa tarafından evden kovulmuştu. Öte yandan yakında başkanlık görevini devredecek olan Clinton'ın da Lara Flynn Boyle'a hayran olduğu ve eşi Hillary'den şubat ayında boşanacağı dedikoduları yayılmıştı.

Hukukçular, Melissa Ford'un boşanma başvurusunda bulunması halinde eşinin servetinin en az yarısını rahatlıkla alabileceğini belirtiyorlar. Harrison Ford'un mal varlığının 200 milyon dolar kadar olduğu ve bu son skandal boşanmanın Hollywood tarihinin en pahalı boşanmalarından biri olacağına da dikkat çekiliyor.

ŞARAP KOLEKSİYONU

Ford'un ABD'nin çeşitli eyaletlerinde evleri, villaları ve çiftliği bulunuyor. Gerçek yaşamında da macera düşkünü olan Ford'un beş ayrı özel uçağı ve bir de Bell 206 marka helikopteri var. Ford'un şarap koleksiyonunun değeri ise 250 bin dolar. Ayrıca biri 1966 model antika Austin Healey olmak üzere 5 ayrı arabası ve 7 motosikleti bulunuyor. Harrison Ford, sadece geçen yıl gösterime giren filmlerinden 44 milyon dolar para aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!