Çivril'de öğrenci yurdu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Çivrilde öğrenci yurdu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 11:12

Çivril'de öğrenci yurdu açıldı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Çivril ilçesinde hizmete giren Kredi Yurtlar Kurumu'na ait yurt binasında 424 öğrenciye barınma imkanı sağlanacak.
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çivril ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu'na ait yurt binasının yapımının tamamlandığını ve hizmete girdiğini açıkladı. Tin, gençlere hizmet için gayret ve yatırımların devam ettiğini belirterek, "Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yapımı tamamlanan Çivril yurdumuz artık hizmet vermeye başladı. Öğrencilerimizin yurt başvuruları tamamlandı. 29 Mart tarihinde yani bugün yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencilerimiz yurt kayıtlarını yaptırabilecek. 215 kız öğrenci, 209 erkek öğrenci olmak üzere toplam 424 öğrencimiz Çivril ilçemizde açılan bu yurtta barınma imkanına kavuşacak" dedi.
Çivril ilçesinde hizmet verecek olan yurt binasının modern yapısı ve imkanlarıyla öğrencilere rahat bir ortam sunacağını belirten Şahin Tin, "Çivril ilçemizde açılan modern ve konforlu bu devlet yurdumuzda, etüt salonları, kurs odaları, konferans salonu, mescitler, kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı çok amaçlı spor alanları da hizmet verecek. Öğrencilerimiz son sistem teknolojiyle donatılan yurtta ücretsiz ve sınırsız internet kullanabilecekler. Ayrıca hem öğrencilerimiz güvenli ve rahat bir ortamda kalmış olacaklar, hem de Çivril ilçemiz yeni bir hizmete kavuşmuş olacak. Gençlerimiz hizmetin en iyisine layık" diye konuştu.

ÇİVRİL (Denizli), (DHA)
FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!