Cip birahaneye girdi: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Cip birahaneye girdi: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 16:15

Cip birahaneye girdi: 3 yaralı

Haberin Devamı

 

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da kavşak dönüşü geri geri hızla ilerleyen cip bir birahaneye girdi. Cipteki 3 kişi yaralandı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Güllük Kavşağı üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. İçerisinde sürücüsü dahil kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişinin bulunduğu 07 LJ 879 plakalı cip, kavşaktan döndükten sonra geri geri hızla yol aldı. Kaldırımı aşan cip yol kenarındaki birahaneye girdi. Gürültüyü duyan esnafın haber vermesi üzerine gelen 112 ekibi, araçtaki yaralı 3 kişiyi hastaneye götürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri uzun süre kazanın nasıl olduğunu anlamaya çalıştı. Cipte inceleme yapan polis ekipleri, otomatik vitesli aracın gaz pedalının takılı kalmış olabileceği ihtimalini değerlendirdi.

Otomobil ve birahanede maddi zarar meydana gelirken birahanenin bitişiğindeki market de zarar gördü. Market sahibi 50 yaşındaki Orhan Yılmaz, kaza anında market önünde kimse olmamasının bir faciayı önlediğini söyledi. Kazanın nasıl olduğunu anlamadığını da belirten Yılmaz, “Gaz pedalının takılı kaldığını söylediler. Çok garip bir durum" dedi.

Otomobil bulunduğu yerden çekiciyle çıkarılarak otoparka götürüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!