Cihan: Şehir Hastanesi, sağlığa en büyük yatırımdır

Güncelleme Tarihi:

Cihan: Şehir Hastanesi, sağlığa en büyük yatırımdır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 14:42

Cihan: Şehir Hastanesi, sağlığa en büyük yatırımdır

Haberin Devamı

MERSİN’e gelen Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, yapımında son aşamaya gelinen Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulunu. Prof. Cihan "Bu hastane Mersin ili için sağlık alanında yapılan en büyük yatırım olma özelliği taşıyacaktır" dedi
Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince Şehir Hastanesi'nin çalışmalarını hızlandırmak ve yerinde incelemeler yapmak üzere bir ekip kuruldu. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan ve ekibi de hastanede inceleme yaparak, son durum hakkında bilgi aldı. 
Daha sonra Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Memnune Çamşarı'nın da katılımıyla değerlendirme toplantısı yapan Alper Cihan, 2017 yılından önce hastaneye hasta kabulüne başlanacağını açıkladı. Mersin için Şehir Hastanesi'nin 'çok büyük bir kazanç' olduğunu belirten Cihan, şöyle konuştu:
"Sağlık Bakanlığı Türkiye'deki tüm şehir hastanelerine ve Mersin'e önem veriyor. Önümüzdeki günlerde Mersin'e sık sık gelerek çalışmaları bizzat yerinde takip edeceğim. Şehir hastanelerinin yapımına Türkiye'nin birçok yerinde devam ediliyor. Bu kapsamda ilk hastane Mersin'de açılacak."

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!