Çiğli'de spor atağı

Güncelleme Tarihi:

Çiğlide spor atağı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 12:29

ÇİĞLİ Belediyesi geçen yıl Ataşehir Mahallesi'nde açtığı Atatürk Spor Salonu'nun ardından bu yıl da yeni futbol sahaları ve Harmandalı Spor Salonu'nu hizmete açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı


Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, yapımı devam eden Harmandalı Spor Salonu'nun bir an önce tamamlanarak halkın hizmetine sunulması için çalışmaları sık sık yerinde incelerken, İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Evka 5 ve Küçükçiğli'de spor tesislerinin yapımı da devam ediyor. Öte yandan Çiğli Belediyesi tarafından yapılan Güzeltepe Spor Tesisleri'nin inşaatı da tamamlanmak üzere.
Çiğli'nen her yerinde spor tesisi yapmayı planladıklarını belirten Başkan Hasan Arslan, "Biz Spora önem veriyoruz. Özellikle genç neslin sporla iç içe büyümelerini arzu ediyoruz. Bu da ancak ulaşabilecekleri uzaklıkta bulunan spor tesisleri ile mümkün olabilir. Harmandalı Spor Salonumuz tamamlanmak üzere. Buraya gençlerimizi çocuklarımızı hatta kadınlarımızı bekliyoruz. Güzeltepe'de halı saha vardı ancak tesis yoktu. Biz de şimdi buraya bir tesis binası yapıyoruz. Yine Küçükçiğli ve Evka 5 semtlerimizde de Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla spor tesisleri yapıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!