Çiğdem Karaaslan : Başarı hikayesi yazıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Çiğdem Karaaslan : Başarı hikayesi yazıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 14:13

Çiğdem Karaaslan : Başarı hikayesi yazıyoruz

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - AVRASYA Tüneli'nin açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Terörle sınırlarımız içinde ve ötesinde mücadeleye devam ederken, başarı hikayemize hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı gerçekleştirilen Avrasya Tüneli'nin açılış törenine katıldı. Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, Avrupa ve Asya kıtalarını birbirine bağlayan Avrasya Tüneli'nin İstanbul'a ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, bu muhteşem eserde emeği geçenlere teşekkür etti. Karaaslan, "Biz kendimize muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak hedefini koyduk. Biz ülkemize 2023 hedeflerini koyduk. Bu bir yolculuk. Amaç, bu hedefe ulaşmak. Gerek terörün alçak yapıları, gerekse arkalarındaki karanlık odaklar, her kim olursa olsun bizi bu yolculuğumuzdan alıkoyamayacak. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından 26 Ağustos günü Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılması, tüm dünyaya Türkiye'nin dik duruşunu göstermesi bakımından önemli bir mesaj içeriyordu. Arkasından Avrasya Tüneli'nin açılışıyla bu duruşumuzu sürdürüyoruz. Terörle sınırlarımız içinde ve ötesinde mücadeleye devam ederken, başarı hikayemize hız kesmeden devam ediyoruz. Avrasya Tüneli yalnızca bir mühendislik harikası değil, Türkiye'nin vizyonunu, hedeflerini ve gücünü göstermesi bakımından önemli bir semboldür" dedi.



Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Karaaslan, "Bu menfur saldırıyı kınıyorum. Bu saldırı amacına ulaşmayacaktır. Türkiye teröre asla boyun eğmedi ve eğmeyecek. Bu büyük millet, birlik ve beraberliğiyle terörü yok edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.



Açılış töreninin ardından Çiğdem Karaaslan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile tünelin içinde hatıra fotoğrafı çektirdi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!