Çiftlerin kuaför masrafı belediyeden

Güncelleme Tarihi:

Çiftlerin kuaför masrafı belediyeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2016 11:52

Çiftlerin kuaför masrafı belediyeden

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- DÜNYA evine girecek genç çiftlere kuaför desteği veren Yenimahalle Belediyesi, 7,5 yıldır bu hizmetini sürdürüyor.

Belediye'ye ait İlkadım Düğün Salonu ve Yeni Salon'unda düğün, nişan, kına hazırlıkları yapan çiftler istedikleri takdirdeİmaj VelonKuaförü'ndegeçerli olan ücretsiz saç ve makyaj hizmetinden yararlanabiliyorlar. Düğün masrafı ve yeni ev kurmaya çalışan çiftler için sevindirici bir uygulama olan ücretsiz kuaför hizmeti evliliğe ilk adımı atacak olanlara adeta bir düğün hediyesi oluyor.

HİZMETTEN 2 BİN 800 ÇİFT FAYDALANDI

Hizmetin başlangıcından itibaren toplamda 2 bin 800 gelinin saç ve makyajını yaptıklarını belirten kuaför sahibi Murat ve Ali Uzunoğlu, “Kuaför hizmeti düğünün yıldızı gelinlerin güzelliklerine güzellik katan bir faktör. Ancak bu güzelliğin bir maliyeti oluyor, bu da yeni bir yuva kurarken yeterince masraf yapan çiftleri düşündürüyor. Biz belediye ile ortaklaşa bunu ortadan kaldırdık. Çiftler artık bir de kuaföre ne kadar harcayacağım diye düşünmüyor. Bu hizmet onlara ilaç gibi geliyor. Çiftler bizlere ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkürlerini sunuyorlar. Yenimahalle Belediyesi ile birlikte böylesine anlamlı bir projeye hayat veriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

ÇİFTÇİLERİMİZİN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU GÖRMEK BİZE YETER

Çiftelere mutlu günlerinde destek vermekten mutluluk duyduklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise, “Göreve geldiğim günden beri hayata geçirdiğimiz projelerimizle vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Bunlardan biri de yeni evlenen çiftlerimize kuaför desteği. Projemiz 7,5 yıldır devam ediyor. Çorbada bizimde tuzumuz bulunsun dedik, tek amacımız onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmamak. Çiftlerimizin gözlerindeki mutluluğu görmek bize yeter" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!