Çiçekli'nin çöp dükkânı

Güncelleme Tarihi:

Çiçeklinin çöp dükkânı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 00:00

Bugüne kadar birçok çöp evle karşılaşan Keçiören Belediyesi Zabıta ekipleri, bu defa bir çöp dükkâna müdahale etti. Çiçekli Mahallesi’ndeki 25 metrekarelik dükkândan dört kamyon dolusu çöp çıktı.

Haberin Devamı

Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bir ihbar üzerine harekete geçerek gittikleri adreste çöp dükkânla karşılaştı. Ekipler, Çiçekli Mahallesi’ndeki 25 metrekarelik dükkândan dört kamyon dolusu çöp çıkardı.
Dükkânda yıllardır yalnız yaşayan Keçiörenli vatandaşın, sokaktan bulduğu çöpleri, eski eşyaları ve buna benzer maddeleri sürekli dükkânına taşıdığı öğrenildi. Vatandaşın bu işi geçinmek için yapmadığı, çöp toplamanın kendisinde bir alışkanlık haline geldiği belirtildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yapa zabıta ekipleri, dükkânda bulunan ve çok uzun bir süredir beklemekte olan tüm katı atık, evsel atık, çöp, karton kutu, plastik ve teneke kutuları topladı.

MÜSADE YOK MÜDAHALE VAR

Zabıta Müdürlüğü’ne gelen tüm şikayet ve ihbarların anında değerlendirildiğini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Halkımızın sağlığını ve yaşam koşullarını tehdit edecek hiçbir olaya müsade etmiyoruz ve hemen müdahale ediyoruz. Zabıta ekiplerimizin denetim ve kontrolleri 24 saat kesintisiz sürüyor. Vatandaşlarımız 24 saat hizmet veren 361 06 06 numaralı telefonları arayarak şikayet ve ihbarlarını bildirebilirler” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!