CHP'nin kuruluşu Antalya'da kutlandı

Güncelleme Tarihi:

CHPnin kuruluşu Antalyada kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2017 11:54

CHP'nin kuruluşu Antalya'da kutlandı

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - CUMHURİYET Halk Partisi'nin 94. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Antalya'da Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

CHP Antalya İl Başkanlığı'nın Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği çelenk sunma törenine CHP Antalya milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Devrim Kök, Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem ve partililer katıldı.

Törende konuşan CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, hükümeti eleştirdi. Erdem, "Bugün T.C'den rahatsızlık duyanlar, Atatürk ilke ve inkılaplarını Milli Eğitim müfredatından çıkaranlar, Türk parasından resmini silmeye kalkanlar her fırsatta partimizi hedef göstererek, Cumhuriyet'ten ve Cumhuriyet'in kazanımlarından rahatsız olanlar asla amaçlarına ulaşamayacaktır. CHP 94'üncü yılında da ilk günkü gibi halkın umudu olmaya devam etmektedir" dedi.

İçeride ve dışarıda yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen laiklikten taviz vermeyeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Erdem, "Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda tam bağımsız, aydınlık bir Türkiye'yi inşa edene kadar çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kuruluş yıldönümü kapsamında akşam da Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda konferans düzenlenecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!