CHP'li Tümer, hortumun zarar verdiği mahallede inceleme yaptı

Güncelleme Tarihi:

CHPli Tümer, hortumun zarar verdiği mahallede inceleme yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 11:42

CHP'li Tümer, hortumun zarar verdiği mahallede inceleme yaptı

Haberin Devamı

 

ADANA, (DHA)-CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, hortumdan zarar gören Karataş'ın Kesik Mahallesi'ndeki evleri tek tek ziyaret edip, inceleme yaptı.
Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Kesik Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi akşam saatlerinde  meydana gelen 'hortum' nedeniyle zarar gören vatandaşların sorunlarını dinledi. CHP Karataş İlçe Başkanı Oben Ersan Aygün ve yönetim kurulu üyeleri ve Kesik Mahallesi Muhtarı Cafer Sömer'le birlikte evleri, tarım makinaları, ağaçları, hayvanları ve ürünleri zarar gören köylüleri tek tek gezen Tümer, yaraların sarılması için yetkilileri duyarlılığa davet etti.
Vatandaşların evlerine yaptığı ziyaretin ardından köy kahvehanesinde Kesiklilerle bir araya gelen Tümer, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve Karataş Kaymakamı'ndan yapılabilecek yardımlarla ilgili bilgi aldı. Meteoroloji İşleri Bölge Müdürü'nü de arayan Tümer, Karataş'ta zaman zaman bu tür hortumların meydana geldiğini, müdürlüğün bu konuda vatandaşları bilgilendirici çalışmalar yapması gerektiğini hatırlattı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!