CHP'li Talay'dan belediye başkanlığı değerlendirmesi

Güncelleme Tarihi:

CHPli Talaydan belediye başkanlığı değerlendirmesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2018 10:20

CHP'li Talay'dan belediye başkanlığı değerlendirmesi

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Anamur ilçesinde partililer ile muhtarlarla bir araya gelen CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, "Millete hizmet etmeye talip olan belediye başkan adaylarının geçmişteki çalışmaları ile bunu kanıtlamaları gerekir" dedi.
Partisinin ilçe teşkilatınca düzenlenen toplantıda, büyükşehir belediye başkanlarının izlemesi gereken yönetim şekliyle ilgili görüşlerini aktaran Talay, "Bazı belediye başkanları vardır, oluşturdukları yöneticilere yetki vermezler. Vatandaş yöneticiye bir sorun ilettiğinde, 'Dur bunu belediye başkanına bir danışayım' der. Böyle bir yönetim anlayışı başarısız olmaya mahkumdur. Çünkü bu belediye başkanı kendi seçtiği yöneticisine güvenmiyordur" şeklinde konuştu.
Başkan adaylarının kağıt üzerindeki projelerine değinen Talay, "Millete hizmet etmeye talip olan belediye başkan adaylarının geçmişteki çalışmaları ile bunu kanıtlamaları gerekir. Seçtiğin yöneticinin başarısı, belediye başkanının da başarısı olacaktır. Başkan ekibine yetki versin ki, kendisi başarılı olsun" ifadesini kullandı.
Talay toplantının son bölümünde, Anamur-Silifke arasına kurulması planlanan balık çiftlikleriyle ilgili soruları yanıtladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!