CHP’li milletvekillinden valiye veda ziyareti

Güncelleme Tarihi:

CHP’li milletvekillinden valiye veda ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 10:51

CHP’li milletvekillinden valiye veda ziyareti

Haberin Devamı


MERSİN'de CHP Milletvekilli Hüseyin Çakacak, Valiler Kararnamesi ile Eskişehir'e atanan Vali Özdemir Çakacak'a veda ziyaretinde bulundu.
Valilikteki ziyaret samimi bir havada gerçekleşti. Burada konuşan Milletvekili Hüseyin Çamak, Mersin halkının Vali Özdemir Çakacak'ı çok sevdiğini ifade ederek, "Vali Özdemir Çakacak, ilimizde görev yaptığı süre zarfında hangi kesimden olursa olsun herkesle rahatlıkla diyalog kurdu. Bu sayede yaşanılan problemlerin çözümü noktasında başarılı çalışmalar yürüttü. Vali Çakacak'a yeni görev yerinin hayırlı olması temenni ediyorum. Mersin'de yürüttüğü başarılı çalışmaları Eskişehir'de de yürüteceğine inanıyorum" dedi.
Vali Özdemir Çakacak ise, Milletvekili Çamak'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Yaklaşık 3 yıl görev yaptığımız Mersin'de ilin tüm dinamikleri ile hareket ederek yaşanılan sıkıntıları gidermeye çalıştık. Mersin'in sahip olduğu farklılıkları birer zenginlik olarak gördük ve çalışmalarımızı hep bu doğrultuda el ve gönül birliği içerisinde yürüttük. O yüzden Akdeniz'in incisi olan Mersin'den çok güzel duygularla ayrılıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde görev yapmanın huzuru ile görevimizi şimdi yeni atanan arkadaşımıza devrediyoruz. Ama şunu biliniz ki, gittiğimiz yerde de her zaman bir kapınız olacaktır" diye konuştu.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!