CHP'li Günay güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

CHPli Günay güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 13:23

CHP'li Günay güven tazeledi

Haberin Devamı

Murat SÖZERİ/MUT(MERSİN), (DHA) – MERSİN'in Mut İlçesi CHP Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan Abdurrahman Günay güven tazeledi.
Mut Ziraat Odası Toplantı Salonunda yapılan kongreye CHP Mersin Milletvekilleri Fikri Sağlar, Serdal Kuyucuoğlu, Hüseyin Çamak, CHP Genel Başkan Baş Danışmanı İstemihan Talay, İl Başkanı Abdullah Özyiğit ile partililer katıldı.
İki listenin yarıştığı seçimde, 216 delegeden 208'i oy kullandı. Mevcut başkan Abdurrahman Günay’ın listesi 165 oy alırken diğer aday Turgay Özdemir 43 oy aldı. Yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Abdurrahman Günay yaptığı teşekkür konuşmasında, kendilerine çok büyük bir görev verildiğini belirterek, "Artık hedefimiz 2019 yılında yapılacak olan Yerel Yönetim Seçimlerinde Mut Belediyesi'ni kazanmak ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde de mutlaka ve mutlaka partimizin desteklediği birisini bu ülkenin başına Cumhurbaşkanı yapmak. Yerel Yönetimler Seçiminde Mut Belediyesi'ni kazanamadığımız ve partimizi ilçemizde birinci konuma getiremediğim takdirde, siyaseti bırakacağım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!