CHP'li gençler Çanakkale'de

Güncelleme Tarihi:

CHPli gençler Çanakkalede
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 10:01

CHP'li gençler Çanakkale'de

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde CHP'li gençler Çanakkale Gezisi yaptı.

CHP Demre ilçe başkanlığı ve Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Çanakkale gezisine 42 genç katıldı. İki midibüsle yola çıkan gençlere, CHP Demre Gençlik Kolları Başkanı Mete Hakan Caner eşlik etti. Akşam Demre'den yola çıkan gençler, sabah Çanakkale'ye ulaştı. Gemiyle karşıya geçen gençler sırasıyla Kilitbahir Kalesi, Namazgah, Seyit Onbaşı Anıtı, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, Yalnız Çam Mezarlığı ve Anıtı, 57'nci Piyade Alayı Şehitliği, Conkbayırı, Çanakkale Şehitler Abidesi, İlk Şehit Anıtı ve Seddülbahir Kalesi'ni gezdi.

CHP'li gençler dönüş yolunda Çanakkale içindeki Aynalı Çarşı'yı gördü ve şehir turu yaptı. CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, Demreli gençlere akşam yemeği verdi.

CHP Demre Gençlik Kolları Başkanı Mete Hakan Caner, "CHP'li gençler olarak hep birlikte Çanakkale Destanı'nın nasıl yazıldığını yerinde gördük. Bu yurdu bize vatan olarak bırakanların, Türkiye Cumhuriyeti'nin önsözünü nasıl yazdıklarını, Türk ulusunun nasıl var olduğunu yerinde öğrendik. Çok duygulandık, ağladık. Mustafa Kemal Atatürk'ün dehasını bir kez daha gördük. Bu geziyi bize düzenleyen başta CHP İlçe Başkanımız Mustafa Caner ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!