CHP'li Biçer'den 'hayır'lı referandum klibi

Güncelleme Tarihi:

CHPli Biçerden hayırlı referandum klibi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 14:41

CHP'li Biçer'den 'hayır'lı referandum klibi

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve partili kadınların kamera karşısına geçerek seslendirdiği 'Hayırlı ola' referandum klibi ilgi çekti.
CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, anayasa değişikliği referandumuna yönelik 'hayır' kampanyasına destek olmak için CHP'li kadınlarla birlikte kamera karşısına geçti. 'Çemberimde Gül Oya' türküsünün müziği eşliğinde referandum için hazırlanan cümlelerin kullanıldığı 3 dakikalık klip ilgi çekti. Stüdyoda başlayan klip, sokakta tamamlandı. CHP Milletvekili Yıldız Biçer, "İnandığımız bir yolda kadınlarımızla beraber mücadele ederek ortak bir iş yapma duygusu tarif edilemez. Destek oldular, uğraştılar. Emek veren her bir arkadaşıma teşekkür ediyorum. Onlarla beraber ortaya güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Referandumdan da hayır çıkacak. Hayır kazanacak, buna inanıyorum" dedi.
CHP'li Biçer'in ve partili kadınların söyledikleri türkünün değiştirilmiş sözleri şöyle: "Ülkemde güzel günler görmedim doya doya. Açsın rengarenk güller bahar gelsin yurduma. Tercihim hayırlı ola. Anadolu adımız yiğitliktir andımız. Ne oldu birden böyle bölünmeyiz seksene. Tercihim hayırlı ola."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!