CHP'li Barut'tan esnafa destek mesajı

Güncelleme Tarihi:

CHPli Baruttan esnafa destek mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 13:41

CHP'li Barut'tan esnafa destek mesajı

Haberin Devamı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, parti yöneticileri ile birlikte ziyaret ettiği Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (Adana ESOB) esnafa destek mesajları verdi.
CHP'li Barut, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile görüştü. Yaptığı değerlendirmede esnafın ülke ekonomisinin bel kemiği olduğunu, ancak yaşadığı sorunların her geçen gün arttığını belirten Barut "Cumhuriyet Halk Partisi, ülkedeki sorunların tümünü çözüp, ülkeyi düzlüğe çıkaracak, toplumdaki gerilimi sonlandıracak, toplumsal barışı sağlayacak, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ülke hayalini gerçeğe dönüştürecek tek partidir. Esnafımız rahata kavuşmadığı sürece halkımızın da huzura kavuşmayacağını biliyoruz. Esnafımızın her zaman yanındayız" dedi.
Birlik Başkanı Nihat Sözütek de "CHP'nin esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanında olduğunu biliyor, desteğinin devam edeceğine inanıyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunları dağlar gibi. Başta terör olayları olmak üzere, Suriyeli kayıt dışı çalışanların haksız rekabeti, sayıları hızla artan, her türlü ürünü satan, irili ufaklı AVM'ler esnafımızı bitirdi. Devletimiz, nefes almakta zorlanan esnaf ve sanatkarlarımıza daha fazla destek olmalı. Özellikle faizsiz uzun vadeli kredi konusu mutlaka çözülmeli" diye konuştu.
Ziyarette CHP İl Başkan Yardımcıları Yüksel Karaaslan, Zihneti Emre, Nejat Altınok ve Şahin Yeter ile Adana ESOB Başkanvekili Mustafa Göktaş, Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp de hazır bulundu.

ADANA,(DHA)



EŞ(29.3.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!