CHP'li Balaban: Kimse egolarıyla siyaset yapmasın

Güncelleme Tarihi:

CHPli Balaban:  Kimse egolarıyla siyaset yapmasın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 12:06

CHP'li Balaban: Kimse egolarıyla siyaset yapmasın

Haberin Devamı

Manisa'da CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı'nın dayanışma yemeğine katılan CHP İl Başkanı Semih Balaban, 2019 genel ve yerel seçimlerde partililere kişisel hesaplar içerisinde olunmaması çağrısında bulup, "2019 dönüm noktasıdır. Kimse egolarıyla siyaset yapmasın. Bütün egolarımızı bir tarafa bırakalım" dedi.

CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı, partiler için bir restoranda, dayanışma yemeği düzenledi. Yemeğe CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Manisa milletvekilleri Tur Yıldız Biçer, Mazlum Nurlu, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel, çeşitli sendikaların, sivil toplum örgütlerinin üyeleri ile partililer katıldı. CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel yaptığı açılış konuşmasında, ilçe teşkilatı olarak gece-gündüz demeden yerel ve genel seçimler için çalışacaklarını dile getirdi. İşnel, kim ne derse desin hem yerel de hem de genel iktidar yolunda emin adımlarla yürüyeceklerini kaydetti. CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban da birlik beraberlik çağrısında bulunup, "2019 dönüm noktasıdır. Kimse egolarıyla siyaset yapmasın. Bütün egolarımızı bir tarafa bırakalım. Üyesinden il başkanına, yöneticisinden milletvekiline kadar kimse artık kişisel hesaplaşmayla siyaset yapmasın. Tek bir hesabı olsun. AK Parti'yi nasıl yıkarız hesabı olsun. Başka hesap tanımayacağız. Yolumuz Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yoludur. 2019 yerel ve genel seçimlerinde bütün kişisel hesapları, egolarımızı ve kaprisleri bir kenara bırakarak partimizin her yerde gösterdiği adayların arkasında kenetlenmemiz lazım" dedi.

"HEM TÜRKİYE HEM DE MECLİSTE KADIN OLMAK ZOR"

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer de hem Türkiye hem de TBMM'de kadın siyasetçi olmanın zor olduğunu belirterek, "TBMM'de kadın tiyatroculara bile tahammül edemeyen, 'Siz bir kenarda durun bakalım. Öyle sahnenin ortasında olunmaz' diyen Meclis Başkanı'nın olduğu bir Türkiye'de siyasette kadın olmak çok zor. Bu İsmail Kahraman'ın ilk vukuatı değil. Kahraman'ın geçmişini herkes çok iyi biliyor. Geçmişte de Meclis'teki kadın milletvekillerini susturan bir meclis başkanının olduğu bir yerde kadın milletvekili olarak büyük mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizde tüm kadın milletvekillerimiz ve kadın sivil toplum örgütlerimizle birlikteyiz. Siyasetteki kadınlarımız da arkamızda" dedi.

Dayanışma yemeğine katılan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ise, özellikle kadınların birlik ve beraberlik duygusu içerisinde partilerini iktidara taşıyacaklarını vurguladı.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!