CHP'li Arslan, büyükşehirin sorunlarını sordu

Güncelleme Tarihi:

CHPli Arslan, büyükşehirin sorunlarını sordu
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 16:13

CHP'li Arslan, büyükşehirin sorunlarını sordu

Haberin Devamı

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli'nin çözüm bekleyen sorunlarını sıralayarak "Büyükşehir Belediye Başkanı, Denizli'nin caddelerinde dolaşmıyor mu? Bol bol çalışıyor levhalarını görüyoruz da çalışmaları göremiyoruz" dedi.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, önce sosyal medya hesabı 'facebook' üzerinden daha sonra da yazılı açıklama yaparak Denizli'nin çözüm bekleyen sorunlarını listeledi. Denizli'nin ilçe ve mahallelerini gezerek belirlediği sorunları duyurmaya ve çözüm yolu aramaya devam ettiğini belirten Arslan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne belirlediği sorunların çözümü için çağrı yaptı. Arslan, "Büyükşehir Belediye Başkanı, caddeleri dolaşmıyor mu? Trafik ışıklarının sürelerini görmüyor mu? Otoparklar ne zaman yapılacak? 222 Dev Proje'ye ne zaman başlanacak? Bol bol çalışıyor levhalarını görüyoruz da bu çalışmaları göremiyoruz" dedi.

Denizli merkezinde ana caddelerde trafik ışıklarının düzenli çalışmadığını savunan Arslan, "Trafik ışıkları fazla yanması gereken yerde az, az yanması gereken yerde çok yanıyor. Bu şehir ulaşımını aksatıyor, hem zaman kaybına, hem akaryakıt israfına yol açıyor. Başkan lütfen caddelere çıksın, ışıkları bir takip etsin, bunları düzelttirsin. Denizliler arabalarını çarşıda koyacak yer bulamıyor. Anayollarda bile araçlar neredeyse üst üste konacak şekilde park yapılıyor. Bunların çözümü için ne zaman otoparkları yapacak? Halktan topladıkları otopark paralarını ne zaman otopark yapımı için kullanacak? Başkanın seçim sırasında vaat ettiği 222 Dev Proje vardı. Bu dev projeleri taahhüt ettiğinden bu yana iki yıl geçti. Bol bol lale dikmek yerine, bu dev projelere ne zaman başlayacak ? Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan bu soruların cevabını bekliyorum" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

Fotoğraf



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!