CHP'den EBSO'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

CHPden EBSOya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 12:03

CHP'den EBSO'ya ziyaret

Haberin Devamı

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'ı ziyaret etti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret kapsamında EBSO'ya gitti. Yücel, Yorgancılar ile bir araya geldiği ortak akıl vurgusu yaparak şöyle konuştu:

"İzmir'i İzmir yapan, farklı ve özel kılan herkesin ayağına gidecek, tüm İzmirlilerle birlikte ortak mücadele vereceğiz. Başlattığımız bu ziyaret dizisinde hem kendimizi ve mücadelemizi anlatma, hem de bizlerden beklentileri öğrenme amacındayız. Ortak akıl yönetimiyle birlikte daha iyiye ulaşmayı, çoğulcu katılımı, hızlı kalkınmayı hedefliyoruz. EBSO sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin en önemli kuruluşlarından biri. Bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için çok büyük öneme sahip. Sanayicilerimizin üretim yapması, güçlü olmaları daha fazla istihdam yaratılması ve üretimin artması anlamına gelir. Bunun için sanayicilerimizin önündeki engellerin kaldırılması, üzerlerindeki yükün azaltılması, ürettikleri ürünün ve yarattıkları katma değerin karşılığını almaları gerekir. Her ne kadar İzmir bu anlamda merkezi yönetime ödediği verginin sadece 4'te birini geri alabiliyorsa da, CHP olarak bu sorunun çözümünde de sanayicimizin yanında olacağız."

Yorgancılar' da yeni seçilen CHP yönetim kurulunu tebrik ederek, yapılan ziyaretlerin önemine dikkat çekti ve "STK ve odalar ile iyi ilişkiler kurulması önemli.  İzmir için hepimiz üstümüze düşen görevi yerine getirmeliyiz" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!