CHP Uşak'tan, Karaoba'ya saldırıya kınama

Güncelleme Tarihi:

CHP Uşaktan, Karaobaya saldırıya kınama
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 19:55

CHP Uşak'tan, Karaoba'ya saldırıya kınama

Haberin Devamı

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'a yönelik saldırıyı kınadı.
CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın uğradığı saldırıyla ilgili CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, yazılı açıklama yaptı. CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın aracından indirilerek iki kişi tarafından darp edildiği görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşıldığını ifade eden Karaoba, şunları söyledi:
"CHP'ye karşı alçakça yapılan saldırılar bizleri hiçbir zaman yıldırmaz, daha çok güç verir. Unutmasınlar ki fırtına ne kadar sert eserse essin, kayadan alıp götüreceği sadece tozudur. Her an iktidarı kaybetmek korkusuyla siyaset yapan hükümet, polis ve askeri yeterli görmediği için saldırıya neden olan bu tip paramiliter güçler besliyor. Yarın bu tipler kendilerinden olmayanlara saldırmanın çok daha ötesine geçebilir. AKP iktidarının sürdüğü 14 senede devletin sosyal görevlerinden bir kısmını, yeni dindar nesil yetiştirme ideali ve rant kapısı olması nedeniyle bilerek ve isteyerek, terk etmesi, cemaatlere bırakması sorunun kaynağını oluşturuyor."
Açıklamasında Karaman'daki tecavüz iddialarına da yer veren Karaoba, şunları söyledi:
"Bu yaşanan iğrençliğin üzerini örtme istekleri de yaramıza tuz bastı. Karaman'da çocuklara tecavüz edenler ile Düzce'de barbarlık yapan vandallar aynı hastalıklı kafanın ürünüdür. Bunların tek çözümü CHP'nin iktidarında birlikte mücadeledir. CHP olarak bıkmadan, usanmadan şiddet meraklılıklarını, vandallıklarını, ahlaksızlıkları, hırsızlıkları ve bunlara karşı çözümleri anlatacağız. CHP ülkemizi nasıl inşa ettiyse yine aynı şeyi yapacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. AKP hükümetine İsmet İnönü'nün şu cümlesini hatırlatmak isteriz 'İktidarda kalmak değil, itibarda kalmak önemlidir.' CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'a yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum."

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!