CHP’li Başkandan MHP’li Adaya Tam Destek

Güncelleme Tarihi:

CHP’li Başkandan MHP’li Adaya Tam Destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 10:21

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ACAR ,MHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI ASIM BAŞARAN'A TAM DESTEK VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla 2’nci sıra adayı denizci ve turizmci Asım Başaran’a, Marmaris belediye başkanı Ali Acar’dan ’tam destek’ geldi. Marmaris’teki seçim gezisi kapsamında Başkan Ali Acar’ı ziyaret eden MHP Adayı Asım Başaran, Muğla için projelerini anlattı. Marmaris’in, diğer Muğla ilçeleri gibi Büyükşehir Yasası ile birlikte yaşadığı sıkıntıların görüşüldüğü ziyarette, 2015 yılında turizm sektörünün içine düştüğü darboğaz, Türkiye’nin terör gündemi ve MHP’nin AKP ile CHP’ye sunduğu koalisyon şartları gibi konular ele alındı.
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Asım Başaran’ın Muğla için parlamentoda gereken temsil kabiliyetini gösterecek bir isim olduğunu belirterek, "Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Sizin gibi geçmişimizin ve hukukumuzun olduğu bir ismi parlamentoda görmek isteriz. Bu ziyaret benim için çok anlamlı. Seçim zamanında insanlar sıkıntılarını paylaşır, vaatler verir. Bu ziyarette bunu sizinle paylaştık. Hepimiz aynı gemideyiz. sorunlarımız ortak. Bu ortak sorunları çözmek için de hepimize görev düşüyor. Ama önce seçilmek gerekiyor. Gönlümüz sizden yana. İnşallah bu başarıyı elde edersiniz" diye konuştu.
Başaran da "Sayın Ali Acar’a bize gösterdiği sıcak ilgiden ve konukseverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Konumuz 1 Kasım genel seçimleri ve ilçe belediyelerinin Büyükşehir Yasası’ndan sonra karşılaştığı durumlardı. Biz MHP olarak ikinci vaadimiz olan Büyükşehir Yasasını kaldırmaktı. Bu ziyarette de bunun ne kadar doğru bir adım olacağını bir kez daha müşahede ettik" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!