CHP’li Atıcı, Mersin GİAD Üyelerinden Mutlaka Sandığa Gitmelerini İstedi

Güncelleme Tarihi:

CHP’li Atıcı, Mersin GİAD Üyelerinden Mutlaka Sandığa Gitmelerini İstedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 11:02

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ AYTUĞ ATICI, MERSİN GİAD'I ZİYARET EDEREK, YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET İZOL (SAĞDA) VE DERNEK ÜYESİ İŞ ADAMLARINDAN, 1 KASIM'DA MUTLAKA SANDIĞA GİTMELERİNİ İSTEDİ.

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (Mersin GİAD) üyeleri, seçim çalışmalarını sürdüren CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’yı dernek binasında ağırladı.
CHP’li Atıcı. Seçim çalışmaları kapsamında Mersin GİAD’ı ziyaret ederek, girişimci iş adamlarıyla bir araya geldi. Mersin GİAD Başkan Mehmet İzol, Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Atıcı, burada yaptığı konuşmada, dernek üyelerinden siyasi görüşü her ne olursa olsun mutlaka sandığa gidip oy kullanmalarını istedi. CHP’nin projelerinin tamamen üretime dayalı olduğunu belirten Atıcı, Meclis’te her zaman iş dünyasının önünü açacak projelere imza atacaklarını söyledi.
Mersin GİAD İzol ise ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Bizler, kente katkı sunabilmek adına toplantılar düzenliyoruz ve kentin kalkınması adına kendi gücümüzün yettiğince çalışmalarda bulunuyoruz. Bu çabamızda yanımızda olmanızdan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Bizler sivil toplum örgütleri olarak, kentimizin önemli siyasi aktörleri ile Mersin’in geleceği için her zaman birlikte çalışmaktan yanayız. Seçimlerin ardından önemli projelerimizde sizlerin de desteklerini isteyeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!