CHP Kayseri İl Başkanı:'Bir genel başkanın 'adalet' diye yollara düşmediği bayramlar istiyoruz.

Güncelleme Tarihi:

CHP Kayseri İl Başkanı:Bir genel başkanın adalet diye yollara düşmediği bayramlar istiyoruz.
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 16:58

CHP Kayseri İl Başkanı:'Bir genel başkanın 'adalet' diye yollara düşmediği bayramlar istiyoruz.

Haberin Devamı

Cafer ZENGİN / KAYSERİ, (DHA) - CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin,  “Şehitlerimizin olmadığı, bir genel başkanın adalet diye yollara düşmediği, öğretmenlerin görevlerine geri dönmek için ölüm oruçlarına girmediği bir ortam ve bayramlar istiyoruz” dedi. 
CHP Kayseri İl teşkilatı mensupları Ramazan Bayramı nedeniyle parti il binasında bayramlaştı. Bayramlaşmaya il yönetimin yanı sıra ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşmada konuşan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, “Şehitlerimizin olmadığı, bir genel başkanın adalet için yollara düşmediği bir ortam ve bayramlar istiyoruz” dedi. Konuşmasında tüm vatandaşların ve İslam aleminin bayramını da kutlayan Keskin, insanlığa huzur ve barışın gelmesi temennisinde bulundu. Keskin şunları kaydetti:
“Dileğimiz , istediğimiz bayramların eski tadında olması. Şehitlerimizin olmadığı, bir genel başkanın adalet diye yollara düşmediği, bunun yanında öğretmenlerin görevlerine geri dönmek için ölüm oruçlarına girmediği bir ortam ve bayramla istiyoruz. Çünkü Türk toplu bu kardeşliği, barışı,  kardeşliği, huzuru hak ediyor. Bu anlamda ben İslam aleminin bayramını kutluyorum. Huzurun, barışın, tüm insanlığa gelmesini, dünyaya gelmesini istiyorum” dedi.
ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE OLAN MİLLETVEKİLİ ARIK’IN MESAJI OKUNDU
Keskin, konuşmasında CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın, partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet yürüyüşünde” olduğunu da belirterek, “Sayın vekilimizin herkese selamı var. Genel başkanımızla birlikte adalet yürüyüşünde olduğu için bayramlaşma programımıza katılamadı” dedi ve ardından da Arık’ın gönderdiği bayram mesajını okuttu.
FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!