CHP Foça İlçe Gençlik Kolları'nda yeni başkan Umut Hikmet

Güncelleme Tarihi:

CHP Foça İlçe Gençlik Kollarında yeni başkan Umut Hikmet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2017 16:29

CHP Foça İlçe Gençlik Kolları'nda yeni başkan Umut Hikmet

Haberin Devamı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Gençlik Kolları'nın tek listeyle gidilen olağan kongresinde başkanlığa Umut Hikmet seçildi.

CHP Foça İlçe Gençlik Kolları'nın Reha Midilli Kültür Merkezi'ndeki kongresine, CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, partili bazı belediye meclis üyeleri, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı. Gökhan Demirağ başkanlığında oluşturulan divan heyetinde Kemal Çiftçi ve Sadık Giley'de yer aldı. Kongrede konuşan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, dün (Cumartesi) uğradığı silahlı saldırıda yaralanan CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin sağlık durumunun iyi olduğu, evinde istirahate alındığı bilgisini vererek kendisine geçmiş olsun, yönetime aday olan gençlere de başarılar dileğinde bulundu. Önümüzdeki hafta yapılacak CHP Foça İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi'nde başkanı adayı olan CHP Foça İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım'da görev yaptığı sürede kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Tek liste ile gidilen kongreed kullanılan 63 oyun tamamını alan Umut Hikmet CHP Foça İlçe Gençlik Kolları'nın yeni başkanı seçildi. Başkanlığa seçilen Umut, parti içinde hiç kimsenin adamı olmadıklarını, gruplaşmaya izin vermeyeceklerini, partinin neferi olarak çalışacaklarını söyledi. Kendisine ve arkadaşlarına güvenen partililere teşekkür eden Hikmet, "Hedefimiz yalnızca partili arkadaşlarımız değil, tüm Foça gençliğine hitap etmek ve kardeşliğimizi pekiştirmektir.Cumhuriyet sevdalısı Atatürk gençliğinin nasıl olması gerektiğini söylemlerimiz ve duruşumuzla göstereceğiz" dedi.

Hikmet başkanlığındaki yeni yönetik kurulu Sadık Kahraman, Cavit Bağcı, Sinan Acar, Korhan Holat, Ebru Çıtak, Çisil Çetin'den oluştu.

Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!