Çevreyi anlatıp ödül aldılar

Güncelleme Tarihi:

Çevreyi anlatıp ödül aldılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 15:45

Çevreyi anlatıp ödül aldılar

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Denizkızı Turizm A.Ş, Mavi Bayrak Programı kapsamında düzenlenen ‘Çevre Konulu Şiir ve Kompozisyon Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
Mersin’in halk plajları arasında alınan ilk mavi bayraklı plajı olan Erdemli Kızkalesi’nde mavi bayrak kriterlerinin çevre etkinlikleri kapsamında, Erdemli ilçesindeki ortaokulların katılımı ile yarışma düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü komisyon üyeleri tarafından hem şiir hem de kompozisyon dalında 6 öğrenci ödül almaya hak kazandı. Erdemli Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde şiir dalında, Akdeniz Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Nildeniz Dölek ‘Bir Cennet Düşün’  adlı şiiri ile birinci, Akdeniz Ortaokulu 6’nci sınıf öğrencisi Melissa Yıldız ‘Bu Güzellik’ adlı şiiri ile ikinci ve Kargıcak Ortaokulu 6’nci sınıf öğrencisi Ayşe Yıldırım da ‘Çevreyi Koruma’ adlı şiir ile üçüncü oldu.
Kompozisyon dalında ise, Akdeniz Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi İlayda Tiftikçi ‘Güzelim Çevrem’ adlı kompozisyonu ile birinci, Akdeniz Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Fatma Zehra Yılmaz ‘Temiz Çevre’ adlı kompozisyonu ile ikinci ve Akdeniz Ortaokulu 5’nci sınıf öğrencisi Neva Gedik de ‘Çevre Kirliliği’ adlı kompozisyonu ile üçüncü olarak ödüle layık görüldü.
Törende, yarışmasının birincilerine tablet bilgisayar, ikincilerine saat ve üçüncülerine de kitap seti hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!