Çeşmeli kadın girişimciden iki açılış birden

Güncelleme Tarihi:

Çeşmeli kadın girişimciden iki açılış birden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2017 13:39

Çeşmeli kadın girişimciden iki açılış birden

Haberin Devamı

İZMİR'in Çeşme ilçesinde yaşayan eski banka müdürü Hafize Horasan Alp, Çeşme Blue Art ve Horasan Gayrimenkul adlı iki işyerini aynı gün hizmete açarak hayalini gerçekleştirdi.

Kadın girişimci Hafize Horasan Alp, Horasan Gayrimenkul ile Çeşme'deki gayrimenkul sektörüne adım atarken, Çeşme Blue Art adlı stüdyoda da her yaştaki bale, dans, pilates, zumba, jimnastik, gitar ve yoga meraklılarına hizmet verecek. Vakıf İşhanı'ndaki işyerlerinin açılışına, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü ve çok sayıda davetli katıldı. Bir hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Hafize Horasan Alp, "Çeşme için, Çeşmeliler için bir şeyler yapmaktan keyif alıyorum. Çocukluğumun, gençliğimin geçtiği, en güzel anılarımın olduğu bir yer Çeşme. Çok mutluyum" diye konuştu.

Blue Art'ın açılışında bir konuşma yapan Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, "Bizler esnaf teşkilatı olarak, ahilik felsefesine fazlaca bağlı bir yapıdayız. Bizim için dürüstlük ve ahlak çok önemlidir. Burasının da, çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişeceği, sosyal hayata girişleri açısından çok faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

Blue Art'ın koordinatörlüğünü üstlenen, Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nda dans sporu antrenörlüğü, Türkiye Jimnastik Federasyonu'nda da step ve aerobik antrenörlüğü görevleri yapan 25 yıllık dans eğitmeni Oya Bab da, burada pilates, zumba ve dans dersleri vereceğini belirterek, "Blue Art, bir butik okul. Şimdi küçüğüz, ama zaman içinde büyüyebiliriz. Daha açılışımızı yapmadan bale sınıfımız doldu. Burası bizim mutfağımız. Burada pişirip, yıl sonunda da gösteri sunacağız" dedi.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!