Çeşmeli esnafa terör uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Çeşmeli esnafa terör uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 17:19

Çeşmeli esnafa terör uyarısı

Haberin Devamı

ÇEŞME Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, ilçenin güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak, "Teröre karşı ihbar mekanizmasının harekete geçmesi gerekir" dedi.

İzmir'in Çeşme İlçesi'nin güvenliğiyle ilgili değerlendirme yapan Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, vatandaşları şüpheli araçları emniyete bildirmeleri konusunda uyardı. Sezonun açılmasına kısa bir süre kala Çeşme'de terör olaylarının yaşanmaması için temennilerde bulunan Osman Köfüncü, "Teröre karşı ihbar mekanizmasının harekete geçmesi gerekir. Güvenlik güçlerine yardımcı olmalıyız. Herkes, şüpheli bir durumla karşılaştığında 155'i aramalı. Kesinlikle seyirci kalınmamalı. Hepimiz birlik, beraberlik içerisinde, tek yürek olarak bu terör belasının üstesinden gelmeliyiz. Tabii ki, Türkiye'nin güvenliği çok önemli. Ama yaşadığımız Çeşme'nin güvenliği de önemli. Çeşme'de elbirliği ile bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.

Esnafın kardeşliğin, dostluğun, arkadaşlığın simgesi olduğunu ifade eden Köfüncü, terör olaylarından en fazla esnafın etkilendiğini savunarak kepenk kapatmak zorunda kaldıklarını dile getirdi.

ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!