Çeşme'de bebekler üşümeyecek

Güncelleme Tarihi:

Çeşmede bebekler üşümeyecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2017 17:28

Çeşme'de bebekler üşümeyecek

Haberin Devamı

iZMİR'in Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından, yeni doğan bebekler için örülen giysileri Çeşme Devlet Hastanesi'ne teslim etti.

Çeşme Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eyüp Yıldız ve kursiyerlerle birlikte, Çeşme Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Atıl Birol'u makamında ziyaret ederek, kursiyerler tarafından yeni doğan bebekler için yünden örülen çeşitli giysi, patik, eldiven, atkı ve bereleri hediye etti. Çeşme Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 97 kursiyer tarafından yeni doğan bebekler için hazırlanan 130 paket yün giysiyi teslim alan Başhekim Opr. Dr. Atıl Birol, "Kış aylarında, el emeği, göz nuru bu yün giysiler sayesinde, yeni doğan bebeklerimiz üşümeyecek. Hastanemiz adına, başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bahattin Gengörü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eyüp Yıldız olmak üzere, kurs eğitmenlerimize ve kursiyerlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Çeşme Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü de, Çeşme Halk Eğitim Merkezi'nde, şiş örgü hırka örme kursunda eğitim gören kursiyerler tarafından, yünden örülen, atkı, yelek, hırka, kazak, patik, bere, eldiven gibi giysiler sayesinde, Çeşmeli bebeklerin üşümemesi için katkıda bulunduklarını ifade etti.

Çeşme Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Atıl Birol, İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Yaşar ve Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Merve Yaşar ile birlikte, Çocuk Hastalıkları Servisi'nde tedavi gören bir çocuğu ziyaret ederek 2 yün giysi hediye etti.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!