Çerkezköy'de Kültür ve Sanat Festivali

Güncelleme Tarihi:

Çerkezköyde Kültür ve Sanat Festivali
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 17:51

Çerkezköy'de Kültür ve Sanat Festivali

Haberin Devamı


 

ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde 1'nci Kültür ve Sanat Fevstivali çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Çerkezköy Belediyesi 1'nci Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek olan Streetball Turnuvası başvuruları 1 Ağustos günü başlayacak. Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl Kültür ve Sanat Festivali'nin ilkini organize edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı
Vahap Akay, "30 Ağustos Perşembe günü başlayacak olan festivalimiz 4 gün sürecek ve 1 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliklerle son bulacak. Festivalimiz kapsamında gençlerimiz için bir de Streetball Turnuvası düzenleyeceğiz. Toplam 4 kategoride gerçekleşecek olan turnuvada gençlerimiz mücadele edecek" dedi.

Streetball Turnuvası'na katılmak isteyenlerin Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi'ne başvuruda bulunabileceklerini söyleyen Akay, "Gençlerimiz 4'er kişilik takımlar kurarak kimlik fotokopileri ile Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi'ne kayıt yaptırabilirler. Takımlardan 3'er kişi sahada olacak 1 kişi ise yedek olarak kenarda bekleyecek. 1 Ağustos Çarşamba günü başlayacak olan kayıt işlemleri, 17 Ağustos Cuma günü sona erecek" dedi.

Streetball Turnuvası'nda dereceye giren sporcuların ödüllendirileceğini kaydeden Akay, "Büyük Erkekler kategorisinde birinciye 2000 TL, ikinciye 1000 TL, genç erkekler kategorisinde birinciye 750 TL, ikinciye ise 500 TL, yıldız erkeklerde birinciye 500 TL, ikinciye de 250 TL verilecek" dedi. Çerkezköy'ün son yıllarda spor ve sanat ile anılan bir kent haline geldiğini söyleyen Akay, "Gençlerimizi böyle etkinliklerde bir araya getirmek ve geleceğin yıldızlarının kentimizden çıkması için her türlü ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Çerkezköy'ümüzü her alanda bir marka haline getirme hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!