Çerkezköy merkezli FETÖ operasyonunda 13 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Çerkezköy merkezli FETÖ operasyonunda 13 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 11:31

Çerkezköy merkezli FETÖ operasyonunda 13 tutuklama

Haberin Devamı

Şaban KARDEŞ/ ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi merkezli FETÖ/PDY soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 29 kişiden 13'ü tutuklandı.
Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY yönelik sürdürdüğü soruşturma kapsamında Çerkezköy, Saray, Kapaklı ilçeleri, İstanbul ve Kocaeli'de bir hafta önce düzenlenen operasyonlarda aralarında Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) üyelerinin de bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nde ifadeleri alınan 40 şüpheliden 29'u dün Çerkezköy Adliyesi'ne çıkarıldı.
Savcılık soruşturmaları sırasında 1 kişi serbest bırakılırken, diğer şüpheliler Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Mahkemede, FETÖ'nün ilçe imamı olduğu belirtilen Efraim Özcan ve kapatılan Bank Asya eski müdürü Muharrem Yaylak ile Çerkezköy Ergene Havzası Sanayiciler ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Başkanı Hakan Asbaş ile Seçkin Sezer, Ömer Omaç, Ömer Doğan, Mustafa Balıkçı, İsmail Tezcan, Engin Parlak, Cumhur Aydoğdu, Arif Yaman, Ahmet Avcı, Ali Arlı tutuklandı. Mahkeme 15 kişiyi de adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Tutuklanan şüpheliler Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!