Çerçioğlu kaza sonrası projelerle işbaşı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Çerçioğlu kaza sonrası projelerle işbaşı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2012 00:00

AYDIN Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, Nazilli’de geçirdiği trafik kazasının ardından yeni projelerle işbaşı yaptı, tedavi süresince evden hiç çıkmadığını dile getiren Başkan Çerçioğlu, “Kazadan sonra ilk kez dışarı çıktım ancak bu sürede yeni projeler ürettim. Projeler Aydın’ın trafiğini rahatlatmak üzere geliştirildi” dedi.

Haberin Devamı

Çerçioğlu, “Trafik yoğunluğu olduğunu tespit ettiğimiz İstasyon Caddesi’ndeki kavşağa bir alt geçit yapacağız. Ayrıca anketlerden çıkan sonuçları değerlendirdik ve Forum Aydın ile Ata Mahallesi arasına üst geçit yapmak için hazırlıklara başladık” dedi.

Hepsi Aydın’a yakışacak

Görev süresinde yaklaşık 75 milyon liralık yatırım yaptıklarını dile getiren CHP’li Çerçioğlu, şunları söyledi: “Balık hali hazır, belediye binamız hazır, belediye binasının yanından geçen tren yolunun üstünü kapatacağız. 2012 yılı tahmini genel bütçemiz 148 milyon lira. Ayrıca İller Bankası’ndan 17 milyon lira kredi başvurusunda bulunduk. Kredi başvurumuz uygun bulundu. Şimdilik 6 milyon lirasını kullandık. Aydın, 2014 seçimlerine büyükşehir olarak girecek. Biz de buna yakışır projeler üretiyoruz.” Başkan Çerçioğlu, daha sonra yapımı devam eden otogar inşaatını gezip çalışmalarla ilgili gazetecilere bilgi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!