Çerçioğlu: "Aydın'dan Türkiye şampiyonları çıkaracağız"

Güncelleme Tarihi:

Çerçioğlu: Aydından Türkiye şampiyonları çıkaracağız
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 14:17

Çerçioğlu: "Aydın'dan Türkiye şampiyonları çıkaracağız"

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kemer Mahallesi'nde inşaat çalışmaları süren Atatürk Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Çerçioğlu, "Aydın'dan Türkiye şampiyonları çıkaracağız" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Atatürk Spor Kompleksi çalışmaları hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldı. Açıklama yapan Başkan Çerçioğlu, "Spor Kompleksi Aydın'ın yıllardır eksikliğini duyduğu çok önemli bir ihtiyacı giderecek. Ayrıca, yetenekli genç sporcularımız için sağlıklı bir altyapı kaynağı olacaktır. Aydın'dan Türkiye şampiyonları çıkaracağız. Yeter ki bizler gençlerimize altyapı imkanlarını hazırlayalım" dedi.

Atatürk Spor Kompleksi, 22 bin metrekare alanda ve 24 milyon TL maliyeti olacak. İçinde açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, engelli çocuk ve vatandaşların yararlanabileceği rehabilitasyon havuzları, terapi merkezi, kafeteryalar, yeşil alan ve otoparklar yer alacak. Tesis bünyesindeki güneş enerji panelleriyle gün içinde harcadığı enerjiyi kendisi üretecek.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!