Cennetteki tesis kiraya veriliyor

Güncelleme Tarihi:

Cennetteki tesis kiraya veriliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 14:44

Cennetteki tesis kiraya veriliyor

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Ula İlçesi Akyaka Mahallesi'ndeki Maliye Bakanlığı'na ait Gökova Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin açık teklif usulü ile kiraya verileceği bildirildi.

Toplam 5 bin 634 metrekare yüzölçümlü 10 taşınmazın bütün olarak 2886 Sayılı Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca açık teklif usulü kiraya verileceği ve söz konusu ihalenin 10 Mayıs'ta saat 14.00'de Ula Malmüdürlüğü'nde ihale komisyonu huzurunda yapılacağı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre taşınmazların ilk yıl tahmini kira bedelinin 600 bin TL, geçici teminatının 120 bin TL olduğu, Hazine taşınmazlarının kiralama işlemlerinin KDV'den muaf olması nedeniyle ihale bedeli üzerinden KDV alınmayacağı açıklandı.

Ula Malmüdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre ihaleye katılmak için; geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz ya da 2886 Sayılı Kanunun 27. maddesine uygun hazırlanmış banka teminat mektubu (süresiz, limit içi), Nüfus cüzdanı aslı veya tasdikli örneği ile Yerleşim Yeri Belgesi, vekaleten katılacakların noter tasdikli vekaletnamesi, tüzel kişilerin ise belirtilen belgelere ek olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan veya benzeri meslek kuruluşundan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicile kayıtlı olduğuna dair belge, noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirkülerini ihale saatine kadar teslim etmeleri gerektiği belirtildi.

Söz konusu tesise ait 2 blok halindeki 2 katlı 21 odalı 86 yatak kapasiteli konaklama tesisi, 1 tek katlı yatakhane ve çamaşırhane binası, 2 katlı restaurant ve idari bina bulunduğu ve kira bedeline dahil olduğu bildirildi.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

 FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!