Cenaze İşleri filminin galası Özdilek'te 

Güncelleme Tarihi:

Cenaze İşleri filminin galası Özdilekte
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2017 13:46

Cenaze İşleri filminin galası Özdilek'te 

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)-  ESKİŞEHİR'de bir ilki gerçekleştirerek vizyondaki popüler filmlerin Eskişehir galalarını gerçekleştiren Özdilek AVM Cinetime Sinemaları, şimdi de Cenaze İşleri filminin galasına hazırlanıyor.
Çekimlerinin Eskişehir'de yapıldığı Cenaze İşleri filminin Eskişehir özel galası 9 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da gerçekleştirilecek. Galaya filmin başrol oyuncuları Melih Selçuk ve Cemre Melis Çınar katılacak. Galada sinemaseverlerle buluşacak olan oyuncular, sinemaseverlerin sorularını yanıtlayacaklar, ayrıca filmi izlemeye gelenlere sürprizleri olacak. 
CENAZE İŞLERİ FİLMİ HAKKINDA
Belediyede cenaze işleri görevlisi olan Orhan, kimsesizler mezarlığının da sorumlusudur. Sevgilisi Serpil'le evlenmek ister; fakat parasızlıktan evlenemez. Orhan'ın arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak ister ve bunun için Orhan'dan para karşılığında cesedin kimsesizler mezarlığına gömülmesini talep eder. Orhan'ın vicdanı rahat etmez; ancak alacağı parayla Serpil'le evlenebileceğini düşünür ve istemeyerek de olsa teklifi kabul eder. Fakat, cesedin gömüleceği sırada, adamın ölmediği fark edilir ve işler karışır.
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!