Cemevi yeni yılda açılacak

Güncelleme Tarihi:

Cemevi yeni yılda açılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 09:43

 Cemevi yeni yılda açılacak

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi'nde inşaatı devam eden Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi'nin 2017 yılının bahar aylarında tamamlanacağını açıkladı.

Başkan Ümit Uysal, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Tuncer Baş, Vakıf Genel Sekreteri Zeynel Can, Antalya Şube Başkanı Nurettin Erdoğan'la buluştu. Meclis üyeleri Cem Kotan ve Özgür Taylant Budak'ın da yer aldığı buluşmada Vakıf Genel Başkanı Tuncer Baş, Yeşildere Mahallesi'nde 2 bin 200 metrekarelik alan üzerine yaptırılan Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi için teşekkür etti.

Başkan Uysal, inşaatı devam eden merkezin ilk harcını Alevi dernekleriyle birlikte attıklarını belirterek, “Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi, bodrumla birlikte 3 kat olarak projelendirildi. İçinde 250 kişilik cem salonu, 150 kişilik konferans salonun yanı sıra eğitim salonları, yarı açık toplanma alanı, aşevi, gasilhane ve morg yer alacak merkezimizi gelecek yıl bahar aylarında tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!