Cazın ustaları MaviBahçe'de

Güncelleme Tarihi:

Cazın ustaları MaviBahçede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 11:00

Cazın ustaları MaviBahçe'de

Haberin Devamı

İZMİR'in Karşıyaka ilçesindeki MaviBahçe AVM'de 21-22-23 Temmuz'da caz festivali düzenlenecek. Festivalde sevilen sanatçılar Kerem Görsev ve Fatih Erkoç da sahne alacak.

Dünyaca ünlü Türk ve yabancı caz müzisyenlerinin sahne alacağı etkinlik üç gün sürecek. Türkiye'deki önemli caz sanatçılarından Kerem Görsev ve Fatih Erkoç da müzikseverlerle buluşacak. Etkinliğin ilk günü Ramona & Jazz Quartet, Fatih Erkoç & Tolga Bilgin Quintet, Emin Fındıkoğlu+12, Jam Session caz tutkunlarıyla buluşacak. İkinci gün ise, Tuncay Kayış & Jazz Quintet, Kerem Görsev Quartet, Sibel Köse Quintet sahne alacak. Katılımcıların ücretsiz takip edebileceği festival, Daddy Mc Swing & Vegas Project, Elif Çağlar ve Della Miles konserleriyle son bulacak.

Kültür-sanat, moda ve spora önem verdiklerini belirten MaviBahçe yetkilileri, "İzmir'in yeni yaşam merkezi olan MaviBahçe olarak kültür-sanat, moda ve spor temalı etkinlikler yapmaktan, amatör ve profesyonel sanatçılarımızı, sporcularımı ve modacılarımızı ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Büyük bölümünü kent meydanında düzenlediğimiz etkinliklerimize yoğun katılım gösteren ziyaretçilerimiz bize güç ve moral veriyor. Üç gün sürecek caz festivali kapsamında dünyaca ünlü Türk ve yabancı sanatçıları ağırlayacağız. Birbirinden muhteşem performansların sergileneceği konserlere tüm müzikseverleri bekliyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

--- KUTU ---

FESTİVAL PROGRAMI ŞÖYLE

Birinci Gün - 21 Temmuz Cuma

19.00 Ramona & Jazz Quartet

20.00 Fatih Erkoç & Tolga Bilgin Quintet

22.00 Emin Fındıkoğlu + 12

23.30 Jam Session

 

2. Gün 22 Temmuz Cumartesi

19.00 Tuncay Kayış & Jazz Quintet

20.30 Kerem Görsev Quartet

22.00 Sibel Köse Quintet

 

3. Gün - 23 Temmuz Pazar

19.00 Daddy Mc Swing & Vegas Project

20.30 Elif Çağlar

22.00 Della Miles

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!