Caz Festivali Heyecanı Devam Ediyor!

Güncelleme Tarihi:

Caz Festivali Heyecanı Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2014 14:51

24. Akbank Caz Festivali, tadını damağımızda bırakarak sona erdi ancak festival keyfi Akbank Şubeleri’nde* ve internette devam ediyor.

Haberin Devamı

Festival sanatçılarının ve önemli isimlerin sevdiği, dinlediği caz parçalarını keşfetmek ve Akbank şubelerinde hangi caz parçasının çalınacağını belirlemek için www.sehrincazhali.com 'a girebilir, caz ruhunu yaşamaya devam edebilirsiniz.

Şubelerde çalan müziği internet kullanıcıları belirliyor.

Caz Festivali Heyecanı Devam Ediyor

Projeye dahil olan Akbank Şubeleri Jamie Cullum, İlhan Erşahin, China Moses, Jose James, Karsu Dönmez, Sarp Maden gibi festival sanatçılarının ve Yekta Kopan, Cem Erciyes, Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Ayrık, Ahmet Uluğ gibi önemli isimlerin seçtikleri şarkılar ile caza boyanıyor.

www.sehrincazhali.com sitesini tıklayanlar, hem tanıdıkları, sevdikleri sanatçıların ve önemli isimlerin hazırladığı özel listelere ulaşıyor, hem de bu listelerden seçtikleri şarkılarla Akbank Şubeleri’nde müziğin ritmine yön veriyorlar.

Siz de bu keyfe katılmak ve tanıdığınız, sevdiğiniz sanatçıların neler dinlediğini, kimlerden ilham aldıklarını öğrenmek istiyorsanız www.sehrincazhali.com ‘a girebilirsiniz.

*Beyoğlu, Caddebostan, Cemil Topuzlu, Etiler ve Nişantaşı Şubeleri için geçerlidir.

İlandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!