Çaykur Rizespor'un kupa hedefi ilk 16'ya girmek

Güncelleme Tarihi:

Çaykur Rizesporun kupa hedefi ilk 16ya girmek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 15:13

- Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah: "Grup maçları sonunda ilk iki takım arasında yer alarak üst tura çıkacak 16 takım arasına kalmak istiyoruz"

Haberin Devamı

RİZE (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nda F grubunda mücadele edecek Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, "Grup maçları sonunda ilk iki takım arasında yer alarak son 16 takım arasına kalmak istiyoruz" dedi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta Beşiktaş gibi güçlü bir takımın yanı sıra önemli bir taraftar kitlesine sahip Adana Demirspor ve Sarıyer ile mücadele edeceklerini, işlerinin kolay olmayacağının farkında olduklarını belirtti.

Kupada hedeflerinin olduğunu ifade eden Ferah, "Grubumuz çok kolay değil ama kupada da hedeflerimiz var. Grup maçları sonunda ilk iki takım arasında yer alarak üst tura çıkacak 16 takım arasına kalmak istiyoruz. Bunu başarırsak E grubundan gelecek takımlarla eşleşeceğiz. E grubunda da Fenerbahçe gibi zor bir takım var. Muhtemel rakibimiz gibi duruyor. Kupa yolumuz zor, yorucu ve uzun gözüküyor ama elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kupada hemen her futbolcunun forma şansı bulduğunu vurgulayan Ferah, "Kupa maçları futbolcular için de önemli bir zemin. Takım olarak sakatlıklar nedeniyle zaten sıkıntı yaşıyoruz. Kupa maçları ile birlikte kadromuz için yorucu olacaktır ama bu yükü kaldıracaklarına inanıyoruz" dedi.

Ferah, Türkiye Kupası'nın Avrupa'ya açılan en kısa yol olduğunu kaydederek, ligi ve kupayı birlikte götürmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!