Çay MYO'da çocuklar eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Çay MYOda çocuklar eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2018 15:17

Çay MYO'da çocuklar eğlendi

Haberin Devamı

 

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) düzenlenen Geleneksel Çocuk Şenliği'nde ana okulu öğrencileri eğlendi.

AKÜ Çay MYO Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü tarafından düzenlenen 6'ncı Geleneksel Çocuk Şenliği okul yerleşkesinde yapıldı. Açılışı okul bahçesinde yapılan şenlikler yağmur nedeniyle kantine ait salonlarda devam etti. Şenliğe anaokulu öğrencileri, velileri, okul yönetimi ve davetliler katıldı. Şenlikte pamuk şeker, limonata, patlamış mısır, havalı kaydırak, fayton turu, uçurtma, çim bebek yapımı, ebru sanatı, palyaço ve mehteran gösterileri sunuldu.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı öğretim görevlisi Veysel Özkan, "Çocuklara farklı ortam yaratmak, sosyal ve duygusal anlamda olgunluk kazanmalarını sağlamak, çocuklarımızın hayatında oyunu aktif kılmakla mümkündür. Değerli varlık olan çocuklarımızın kişisel gelişimine destek olmak, onları eğlendirmek, mutlu kılmak için bu şenlikleri düzenliyoruz. Tüm katılımcılara teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!