Çatak'ta festival heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Çatakta festival heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 16:26

Çatak'ta festival heyecanı

Haberin Devamı


Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK (Van),(DHA)-VAN'ın Çatak İlçesi'nde kaymakamlık ve belediye tarafından organize edilen Kanispi festivalinin heyecanı yaşıyor. Bu yılki festivalin çok renkli olacağını belirten Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, vatandaşları festivale davet ederek festival boyunca ücretsiz servislerin festival alanına vatandaşları taşıyacağını söyledi.

HALUK LEVENT KANİSPİ FESTİVALİNDE
Çatak Kanisipi Festivali için geriye sayı başladı. 20-21 Mayıs'ta Çatak'a 5 kilometre uzaklıktaki Kanisipi Şelalesi'nde yapılacak olan Van Çatak Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık Doğa Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı. Buyıl çok farklı etkinliklerin yapılacağı festivalde Haluk Levent konseri festivale damga vuracak. Çatak'ın balı, cevizi, alabalığının tanıtımının yapılacağı festival Çatak Çayı'nda yapılacak rafting gösterileriyle renklenecek. Dengbej, yerel sanatçılar, folklör ekipleri ve dans gösterilerinin olacağı festivalde çeşitli yarışmalar ve ödül törenleri yapılacak. Festivalin her iki gününün sonunda havai fişek gösterisi de yapılacak. 

AKGÜL VATANDAŞLARI FESTİVALE DAVET ETTİ
Festivalin çok renkli ve sorunsuz geçmesi için her türlü detayın eksiksiz düşünüldüğünü belirten Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, vatandaşları hem piknik yapmak hemde eğlenmek için davet etti. Özellikle ulaşım konusunda festival boyunca ücretsiz servislerin sürekli Van'dan Lokman Hekim Hastanesi yanındaki otobüs durağından vatandaşları festival alanına taşıyacağını belirten Akgül, festival alanında düzen olması için genişletildiğini ve otopark yapıldığını söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!