Çarşı Grubu'ndan maganda kurbanı gence ziyaret ve davet

Güncelleme Tarihi:

Çarşı Grubundan maganda kurbanı gence ziyaret ve davet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 10:53

Çarşı Grubu'ndan maganda kurbanı gence ziyaret ve davet

Haberin Devamı

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- SULTANGAZİ'de geçen yıl arkadaşları ile birlikte kaldırımda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesine saplanması sonucu ağır yaralanarak belden aşağısı felç olan lise öğrencisi 18 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş'u, koyu taraftarı olduğu Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman'dan sonra İstanbul Çarşı Grubu'nun tribün lideri 'Amigo Şevşek Ali' olarak bilinen Ali Pektaş başkanlığındaki grup ziyaret etti.

İstanbul Çarşı Grubu'nun tribün lideri Amigo Şevşek Ali, Abdullah Bakan, Seyfettin Bağlan, Musa Sürmeli ve Gurup üyeleri Gazi Mahallesi'nde geçen yıl bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesine saplanması sonucu ağır yaralanarak belden aşağısı felç olan lise öğrencisi 18 yaşındaki koyu Beşiktaş taraftarı Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü Özel Ornöram Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ziyaret etti. Amigo Şevşek Ali, koyu Beşiktaş taraftarı Ahmet Emre Çavuş'u hafta sonu Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdireceklerini belirtirken, "Ahmet kardeşimisz 15 ay sonra ilk defa hastane dışında bir yere çıkacak. Her zaman Ahmet Emre Çavuş'un yanında olacağız. Çarşı Grubu olarak ilerleyen zamanda  Beşiktaş Kulübünün Ümraniye'de bulunan BJK Nevzat Demir Tesislerine hep beraber gideceğiz ve futbolcularla tanıştıracağız Ahmet Emre Çavuş 15 aylık hastane surecinde büyük başarı elde etti, İnşallah ayağa kalktığı zamana maçlar hep beraber gideceğiz" dedi.

Hastane odası Beşiktaş forma, amblemleri ile donatılan Ahmet Emre Çavuş, Çarşı Grubu

ile fotoğraf çektirdi.

"HASTASI OLDUK"

Çarşı Grubu adına ziyaretten sonra sosyal paylaşım sitesinde "Emre'yi tanımanız lazım. Azmini, zekasını, sabrını ve vicdanını. Gerçek bir Kartal Emre'nin odasını mutlaka görün. Beşiktaş formaları Yılmaz Güney, Tuncel Kurtiz, Ahmet Kaya, tarık Akan elbette optik başkan posterleri. Biz Emre'nin hastası olduk. İyi ki varsın emre. Her geçen gün rehabilitasyon sürecinin iyiye gittiğini öğrenmek bizi çok mutlu etti. Bizimle iletişim kuruyor Emre. Beşiktaş tribünlerinde mutlaka aramızda olacağına görülden inanıyoruz. Seninle ve o vefakar ailenle tanışmak bizi çok mutlu etti. Seninle gurur duyduk. Pazar gününü iple çekiyoruz, mabetimizde görüşmek üzere" denildi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!