Çapar'ın resim sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Çaparın resim sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2017 13:23

Çapar'ın resim sergisi açıldı

Haberin Devamı



Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - RESSAM Ahmet Çapar, 2012 yılından beri üzerinde çalıştığı yağlıboya eserlerin yer aldığı sergisi açıldı.

Antalya Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'ndeki resim sergisinin kurdelesini galeri müdürü Aysun Davulcu, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden öğretim üyeleri, ressamlar ve sergi sahibi Ahmet Çapar birlikte kesti.

Ressam Ahmet Çapar, açılışa katılan sanatseverlere sergilenen tabloları hakkında bilgi verdi. Çapar, "Ruhumdaki boşluğu resimle doldurdum" dedi. Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Ahmet Çapar, duygularını, düşüncelerini, özlemlerini, hayallerini tuvale aktardığını kaydetti.

Şiir ve öykü çalışmaları da olan Çapar, "Yazarak kendimi yeterince ifade edemediğimi anladım, 2012 yılından itibaren elime fırça ve boya paletini aldım tuval karşısına geçtim. Resim sanatıyla huzuru, mutluluğu yakaladım, ruhumdaki boşluğu renkler dünyasına girerek doldurdum. Her yaptığım resim bana büyük bir heyecan verdi" dedi.

İlk kişisel resim sergisini 2013 yılında Konya Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde açan ressam Ahmet Çapar'ın 25 yağlıboya eserinin yer aldığı sergi 13 Şubat Pazartesi gününe kadar izlenebilecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!