Cansu İstanbul'a gelin gitti

Güncelleme Tarihi:

Cansu İstanbula gelin gitti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2016 08:51

Cansu İstanbul'a gelin gitti

Haberin Devamı

İZMİR Ticaret Odası Meclis Üyesi- Pınar Cansu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arif Şaşal- Zeynep çiftinin Pınar Cansu Gıda Yönetim Kurulu üyesi kızları Cansu Şaşal İnşaatçı Şeref Keleş- Melek Keleş çiftinin inşaatçı oğulları İsmail Keleş çok özel bir törenle yaşamlarını birleştirdi.

Dört yıl önce öğrencilik dönemlerinde tanışan ve Cansu'u görür görmez "İşte benim evleneceğim kız" diyen İsmail sözünü tuttu ve başlayan arkadaşlıklarının nikah masasına taşınmasına öncülük etti. Çiftin Swissotel Büyük Efes'te nikah töreninin ardından hanımlar için kına gecesi düzenlendi. Cansu ile İsmail'in nikahı iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila nikah akdini yerine getirirken CHP eski Milletvekili Mehmet Ali Susam, MHP eski Milletvekili Murat Koç, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak, İzmir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ile Musa Çoban üstlendi. Cansu arkadaşı Sinem Özkılıç imzalı gelinliği, İsmail ise Vakko imzalı damatlığıyla şıklık yarışı içinde olduğu özel günlerinde tutulan horonda yerini alan Cansu, Karadeniz gelini olmakta zorlanmayacağını gösterdi. Çift, İstanbul'da erkek tarafının düzenleyeceği düğünün ardından Brezilya'da balayı tatili yapacak.

Mehmet KURT, İZMİR, DHA

Fotoğraf Parametresi: Cansuismail

01) Pınar Işıl- Yunus Emre Çetin

02) Şeref Keleş- Melek Keleş, Zeynep- Mustafa Şaşal

03) Bahar- Berat Güzelel

04)Bekir Şahiner, Hilmi Urul, Mehmet Korkmaz, Zekeriya Mutlu, Süleyman Avınca, Ekrem Demirtaş, Mustafa Şaşal, Rebii Akdurak, Necip Nasır, Selami Özpoyraz, Sabahattin Çetin, Özgür Bekmezci

05)Gürcan- Müge Temizel

06)Esra Keleş

07)Şevval Keleş

08)Gözde Sevilmiş, Ayşegül Dursun

09)Yasemin Urul, Gülten Korkmaz, Pınar, Emel Kurt

10)Sinem- Burak Özkılıç

11)Gamze Sarıgül

12)Çetin- Gülfize Sarıgül

13)Gülbin- Hüseyin Evin

14)Betül- Emrah Bölme

15)Oktay- Canan, Tunahan, Peln, Şennur Genişol

16)Hasan- Neşe, Alican- Şahika Genişol

17)Nikah Tanıkları ve aileler çiftle birlikte

18-19)Horondan

20-23) Cansu - İsmail Keleş

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!